Followers

Friday, April 29, 2011

1st Giveaway MamaRaisya



Tarikh tutup : 17/5/2011

GA Cuti-Cuti Hatyai


Klik banner untuk info

GA ini dianjurkan oleh blog Doraemon Corner sempena pembukaan blog
Tarikh tutup pada 13/5/2011

Thursday, April 28, 2011

Mrs. Fiza Giveaway



Tarikh Tutup |: 18/5/2011

Wednesday, April 20, 2011

Diariummi Giveaway



munna tag 

kak ieda

LYAafrina

Friday, April 15, 2011

Irma Di London : Cabutan Bertuah (1)


Klik gambar di atas untuk info lebih lanjut

Tarikh tutup 20/4/2011

Show Your Teeth Contest




Nama Anak : Nurain Yasmin
D.O.B : 10/3/2010
Nama Ummi : Norhalina Md. Yunus (Munna)

Munna tag untuk join contest ni

Cma Shiema
Mama Kembar 3
Asfaliza

Ammar 1st Birthday Giveaway(GA)


Kali ini munna join GA yang dianjurkan oleh Qema Ishak pula.

Info lanjut sila klik gambar ye

Munna tag Mama Kembar 3 untuk join Ga ini

Monday, April 11, 2011

AiReL ZaFRi 3rd BeSDaY GA


Klik gambar untuk info

Auntie Munna ucapkan Happy Birtday yang ke 3 buat Airel

Semoga diberikan kesihatan yang baik dan menjadi anak yang membanggakan ibu dan ayah.

Sunday, April 10, 2011

GA Azian Yang Pertama


Senyum lebar semuanya... happy family kan. 
Korang semua dah pergi baca blog Azian tak?. Kalau tak jom kita ke sana pula. Azian ini rajin memasak banyak entry pasal masakan dia yang dia share dekat blog dia. Dia pun ramah dan friendly sangat.
Walaupun tak pernah bertentang mata dengan blogger Azian tapi rasa macam dah mesra sangat dengan dia dah boleh kepochi macam adik beradik rasanya. Nampak macam sweet tapi garang juga Azian ini. Ialah sebagai pendidik anak bangsa mestilah kena ada sifat garang tu barulah student rajin menimba ilmu dan segan dengan lecturer diaorang .  betul tak Madam Azian....


Comel tak?. 

Sebenarnya ini hadiah yang akan di berikan oleh Azian kepada pemenang sempena GA dia yang pertama. Apalagi ... moh ler ramai2 kita hangatkan GA Madam Azian.

MAMACHIA 1ST GIVEAWAY


Cantikkan banner untuk GA dari Mamachia ini. 
Jom sertai GA yang dianjurkan oleh Mamachia pula. Tarikh tutup GA ini ialah pada 5/5/2011. Munna nak tag semua follower munna yang suka join contest untuk turut serta dalam GA ini.